Advokatfirmaet Hohmann AS

Advokatfirmaet Hohmann AS er et nytt og uavhengig advokatfirma i Østfold. Jeg jobber for å sikre dine verdier, interesser og rettssikkerhet.

Fra kontoret på Stortorvet (Gjensidigegården/Fredriksstad Blad) i Fredrikstad tilbyr advokat Petter Curteis-Hohmann juridisk rådgivning til næringsdrivende, privatpersoner, offentlige etater og organisasjoner. Petter har tidligere arbeidet mye med fast eiendom, særlig plan- og bygningsrett, hos Fylkesmannen og i kommunal sektor. Han har også erfaring fra en rekke andre spørsmål omkring fast eiendom.

Petter har tidligere arbeidet med straffesaker for politi og påtalemyndighet. Han har også erfaring fra allmenn advokatpraksis, herunder fri rettshjelp.

Bilde av Petter Hohmann - Advokat Petter Hohmann - Advokat, Arverett, Familierett, Eiendomsadvokat, Fast eiendom, Kontraktsrett, Strafferett, Styrearbeid, Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Østfold

Petter Curteis-Hohmann

Petter er opprinnelig fra Kråkerøy utenfor Fredrikstad. I forbindelse med utdannelse bodde han blant annet i Bergen, Tyskland og England i tilsammen ni år. I 2008 flyttet han tilbake til Fredrikstad, og har siden jobbet som jurist og advokat i Østfold. Petter bor med sin familie i Fredrikstad. Petter er medlem i Den Norske Advokatforening.

 • 2019-:
  Advokatfirmaet Hohmann AS
 • 2017-2018:
  Fylkesmannen i Østfold, juridisk avdeling, faggruppe fast eiendom. Plan- og bygningsrett.
 • 2014-2017:
  Fredrikstad kommune, avdeling for regulering og byggesak.
 • 2012-2014:
  Østfold politidistrikt, påtalemyndigheten.

 • 2009-2011:
  Din Advokatpartner AS. Fast eiendom, bobehandling, straff, allmenn praksis.
 • 2008-2009:
  Forbrukerrådet i Sarpsborg.
 • 2006-2008:
  Juridiske og økonomiske fag i England (entreprenørskap) og Tyskland (LLM Oec).
 • 2001-2006:
  Rettsstudiet ved Universitetet i Bergen.

Advokatfirmaet Hohmann AS jobber for din rettssikkerhet!

Samarbeidspartnere

Advokatfirmaet Hohmann AS samarbeider med forskjellige aktører som hver på sine måter jobber med fast eiendom. Disse foretakene består av dyktige fagpersoner, som med sin kompetanse kan bistå på andre måter enn advokatfirmaet. Hver sak er ulik, og i noen tilfeller vil dine interesser kunne bli bedre ivaretatt av et samarbeid med andre aktører.
Samarbeidspartnerne blir aldri involvert eller informert om saker uten at det på forhånd er avtalt med klienten.

Bay Hansen Byggesak ENK

Foretaket drives av Eirik Magnus Hansen. Eirik jobber mye som ansvarlig søker for næringsbygg, boligbygg og fritidsboliger. Kontakt Eirik Magnus Hansen på 95035408 eller post@bhbyggesak.no

Fredriksborg Eiendom AS

Fredriksborg er et investeringsselskap og en betydelig aktør på eiendomsmarkedet i Østfold og Akershus, og eier blant annet våre kontorlokaler på Stortorvet i Fredrikstad. Fredriksborg er en profesjonell aktør, som vi anbefaler til næringsdrivende på jakt etter lokaler. Les mer på www.fredriksborg.no

Kvalsvikbygg AS

Kvalsvikbygg er et lokalt tømrerfirma i Fredrikstad som drives av brødrene Magnus og Lars Kvalsvik. De har bygget sin bedrift sten på sten siden oppstarten i 2011. De er leverandører av godt håndverk, og kan bidra til å realisere ditt prosjekt og gjøre vurderinger av den tekniske tilstanden på bygg. Les mer på www.kvalsvikbygg.no

Sands Advokatfirma DA

Sands er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg. Sands 140 advokater arbeider på tvers av kontorene, slik at klientene både har et lokalt kontaktpunkt samt full tilgang til firmaets samlede kompetanse og erfaring.

Hohmann og Sands har gått sammen om levere juridisk bistand til kommuner rundt Oslofjorden under Miljødirektoratets nye tilskuddsordning «Tilskudd til kommuner for å bedre tilgang til strandsonen langs Oslofjorden». Miljødirektoratet åpner for søknader om tilskudd fra kommunene i april 2022.

Les mer om Sands på www.sands.no. Les mer om tilskuddsordningen på Miljødirektoratets sider.