Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Advokatfirmaet Hohmann AS samarbeider med forskjellige aktører som hver på sine måter jobber med fast eiendom. Disse foretakene består av dyktige fagpersoner, som med sin kompetanse kan bistå på andre måter enn advokatfirmaet. Hver sak er ulik, og i noen tilfeller vil dine interesser kunne bli bedre ivaretatt av et samarbeid med andre aktører.
Samarbeidspartnerne blir aldri involvert eller informert om saker uten at det på forhånd er avtalt med klienten.

Sands Advokatfirma DA

Sands er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg. Sands 140 advokater arbeider på tvers av kontorene, slik at klientene både har et lokalt kontaktpunkt samt full tilgang til firmaets samlede kompetanse og erfaring.

Hohmann og Sands har gått sammen om levere juridisk bistand til kommuner rundt Oslofjorden under Miljødirektoratets nye tilskuddsordning «Tilskudd til kommuner for å bedre tilgang til strandsonen langs Oslofjorden». Miljødirektoratet åpner for søknader om tilskudd fra kommunene i april 2022.

Kvalsvikbygg AS

Kvalsvikbygg er et lokalt tømrerfirma i Fredrikstad som drives av brødrene Magnus og Lars Kvalsvik. De har bygget sin bedrift sten på sten siden oppstarten i 2011. De er leverandører av godt håndverk, og kan bidra til å realisere ditt prosjekt og gjøre vurderinger av den tekniske tilstanden på bygg.

Bay Hansen Byggesak ENK

Foretaket drives av Eirik Magnus Hansen. Eirik jobber mye som ansvarlig søker for næringsbygg, boligbygg og fritidsboliger.
Kontakt Eirik Magnus Hansen:

Fredriksborg Eiendom AS

Fredriksborg er et investeringsselskap og en betydelig aktør på eiendomsmarkedet i Østfold og Akershus, og eier blant annet våre kontorlokaler på Stortorvet i Fredrikstad. Fredriksborg er en profesjonell aktør, som vi anbefaler til næringsdrivende på jakt etter lokaler.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle